» portál svetgps
» kontakt

pravidlá používania | Zabudli ste heslo?

Svet GPS » Fórum » spravodajstvo » Čo je to geocaching

Fórum: Čo je to geocaching

29.10.2011 09:13 sidko138      
Prosim Vás ja vôbec neviem ze ked najdem tu kešku ako to tam mam pridat poradite mi niekto??
16.10.2011 07:44 Gus      
Túlal som sa v okolí Bukovej a náhodou som objavil skrýšu v lokalite Trstie. Pretým som zopár krát videl v okolí "motať" sa rôznych ľudí, dokonca aj nemeckého motorkára, rozmýšľal som čo tam hľadá...až teraz som pochopil. Rád niečo objavujem, takže začínam uvažovať , že sa "pridám" k tejto skupine hľadačov
13.10.2011 18:15 Dusan      
Ja som ju našiel v Pribyline smer Rač. Dolina,GPS nevlasním bola to náhoda. Bolo to12.10.2011.
6.9.2011 08:05 gutan52      
Týmto športom sme istým spôsobom aj "policajti". Keď nás vidia neprispôsobiví ľudia, ako niečo hľadáme,

u niektorých sa im ozve svedomie. A to je dobre. Preto kto vie dobre robiť a nerobí , má hriech.

Povzbudzujem Vás Hľadačov v tejto dobrej činnosti. Už aj mestský park v Banskej Bystrici je na tom lepšie.

Ďakujem Vám aj touto správou za Vašu činnosť. Len tak ďalej pokračujte. Jozef Guťan z Banskej Bystrice
13.7.2011 09:41 Blcha      
Prosim vas ako priidam do listingu fotku..nemysli pod to dole ikonku kde kliknes a ukaze ti obrazok..ale normalne aby bolo vidiet vv listingu obrazok..:) :) dakujem :)
20.10.2009 10:53 ub      
Precitaj si najprv stranku www.geocaching.sk, o com je geocaching. Ak chces zapisat nalezy kesiek, tak si musis vytvorit konto na serveri www.geocaching.com. Na hladanie kesiek je GPS velmi uzitocne, ale daco sa da najst aj bez neho. Ak nemas GPS, najdi si presne miesto napr. na google maps a zapamataj si, kde to bolo. Je to o kus vacsi adrenalin. :-)
15.10.2009 14:23 Pa4k      
Pre boha ludia uz zacnitekonecne citat a byt samostatny. Ja som tu prvy krat ale na tvoju otazku som nasiel odpoved hned na tej stranke ku ktorej si otazku pisala. Tu je odpoved: Geocacher - hľadač teda potrebuje na nájdenie mať GPS prijímač a prístup na internet.
11.10.2009 10:36 tomco  |  Členom od: 6.9.2007  |  príspevkov: 50
fotka užívateľa
log zspis na geocaching.com stranke danej kesky.
10.10.2009 12:59 Jakuub      
my sme našli catch na kamennej žene a aj to nahodou ale mam problem nwm ako mam na pisat ku kamennej zene na tejto stranke ze sme ju nasli mohol by mi niekto pomoct???
13.8.2009 16:27 ub      
V meste napriklad s pomocou google maps. Len je to kus nepohodlne. Pozries, kde zhruba ma byt keska a ides na to. Kolega tak nasiel svojich prvych 30. :-)
12.8.2009 18:28 zukinecka      
moze sa hladat aj bez GPS ?

Pridať príspevok

meno:
príspevok:
  Napíšte číslom, aký je rok: (ochrana pred spamovacími robotmi)

obrázkové smajle
:);):D:PO:):|:(;(:/>:):O:X:():-?
Prevádzkovate webovej stránky SvetGPS.sk nezodpovedá za obsah diskusných príspevkov, ktoré sú vyjadrením názorov diskutérov,
nie prevádzkovatea samotného. V záujme udrža diskusiu v rámci slušnosti a vecnosti si prevádzkovate vyhradzuje právo
mazať a upravovať nevhodné príspevky.

Domov  |  Spravodajstvo  |  Fórum  |  Download  |  Inzercia  |  Plánovač ciest  |  portál svetgps  |  kontakt  |  registrácia  |  pravidlá používania

© 2007 SVETGPS  •  Všetky práva vyhradené  •  design: DDJ design studio

NAŠI PARTNERI

Zadali ste nesprávne meno alebo heslo
» zabudnuté heslo