Fórum: EuroTrip 2008 by Vrso & bikerkiri
| 9.12.2008 09:21 |
bihi75 |
|
chlapi, uzasne,skvele Toto je nieco co by som rad zazil, snad sa raz zadari  |
| 8.12.2008 22:52 |
boyt |
|
Vcera som pozeral poradie SK hladacov a uputal ma VRSO. Clen komunity od juna 2008 a uz ma skoro 570 foundov na konte. Zdalo sa mi to neuveritelne. Napadlo ma, ze on snad ani nepracuje a robi len geocaching. A potom som uvidel tento clanok a hned bolo vsetko jasne. Ale priznam sa, ze im zavidim a na den venovany iba geocachingu este len cakam.... Snad pride. |
| 8.12.2008 15:09 |
pete.bolda |
|
Uzasna honicka, uzasna diagnoza ... neliecitelne, perfektne ... zavidim. |
| 8.12.2008 12:48 |
I3oris | Členom od: 29.11.2008 | príspevkov: 1 |
|
Zazil som nieco podobne, 4000 km za 4 dni na cestach po juhovychodnom Balkane (Srbsko, Bulharsko, Rumunsko a Madarsko). Ja som sa trapil aj s kvalitou ciest ktore sa na niektorych miestach v Bulharsku ani nedali nazvat cestami. Zazitky to boli uzasne, najmä uzasna priroda v Srbsku a Rumunsku! Ale plne rozumiem tej unave o ktorej pisete na zaver - ja som si tych 4000km odsoferoval sam |
| 8.12.2008 08:06 |
ncastle |
|
Tak toto je ina diagnoza Muselo to byt super, urcite aj vycerpavajuce ale tie zazitky vam fakt zavidim. Niekto sa nedostane za cely zivot na tolko miest, co ste vy zmakli za par dni. EuroTrip 2009 bude ktorym smerom ???  |
Prevádzkovate webovej stránky SvetGPS.sk nezodpovedá za obsah diskusných príspevkov, ktoré sú vyjadrením názorov diskutérov,
nie prevádzkovatea samotného. V záujme udrža diskusiu v rámci slušnosti a vecnosti si prevádzkovate vyhradzuje právo
mazať a upravovať nevhodné príspevky.